Cocu looft spelers om instelling na zege op Heracles

10 mei 2015, 18:11

PSV is al een tijdje kampioen van Nederland, maar dat betekent niet dat de spelers van de Eindhovense club naast hun schoenen zijn gaan lopen. Ze boekten zondag, in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, een 2-0 zege op Heracles Almelo. Coach Phillip Cocu is tevreden over de instelling van zijn elftal.

"Het was geweldig om te zien hoe mijn ploeg als kampioen het toch kan opbrengen om ook nu nog alles te geven om bepaalde doelen te bereiken", aldus Cocu op de clubwebsite. "Die instelling hebben ze vanmiddag laten zien op het veld. Ik denk dat we een prima wedstrijd hebben gespeeld. Een aantal kansjes lieten we liggen, maar de manier waarop we speelden was uitstekend. Niemand ging zijn eigen duel spelen, maar zette zich in voor het team."

De PSV-fans namen afscheid van Memphis Depay, die in de zomer naar Manchester United vertrekt. Cocu: "Deze wedstrijd was een goede gelegenheid om Memphis een waardig afscheid te gunnen. Als het hele stadion voor je gaat staan en applaudisseert, dan doet dat wat met je. Hier krijgt iedere speler kippenvel van."

Officieus was Heracles al zeker van handhaving, maar door de uitslagen op de andere velden zijn de Overijsselaars dat nu ook officieel. Dat tot genoegen van trainer John Stegeman. "Ik heb weinig over de wedstrijd tegen PSV te zeggen, want we liepen constant achter de bal aan. Ik ben blij dat het 2-0 is geworden. Belangrijker is dat we ons gehandhaafd hebben, dat is voor heel Heracles en Almelo een feest. Ik wil iedereen bedanken voor dit seizoen. Na een moeizame start hebben we het toch maar gered."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen