Van der Vlag (37) debuteert: "Het begin was prachtig"

10 mei 2015, 18:01

Peter van der Vlag is al 37 jaar en keepte al 527 wedstrijden in de Jupiler League, maar debuteerde zondag pas in de Eredivisie. De sluitpost verdedigde het doel van FC Groningen in de thuiswedstrijd PEC Zwolle, een herhaling van de gewonnen bekerfinale van vorige week. Een nieuwe zege voor de noorderlingen zat er niet in, 0-1.

"Het begin was prachtig", blikt Van der Vlag terug op de clubwebsite. "Ik liep richting de fanatieke aanhang en toen ze ook nog voor me begonnen te zingen, gaf dat me een ontzettende boost. Ik had er al een paar dagen heel veel zin in, maar toen kon het helemaal niet meer stuk. Ik ben heel blij met mijn debuut."

"Ik denk dat het niet slecht is gegaan en heb veel complimenten gekregen", aldus Van der Vlag. "Natuurlijk baal ik er wel een beetje van dat ik niet de nul heb gehouden, al kon ik niets doen aan het tegendoelpunt. Iedereen had hier graag willen winnen, maar het zat er niet in. Het was vandaag allemaal net niet scherp genoeg. Ik kijk al uit naar volgende week. Eerst een volledige week trainen en dan de wedstrijd tegen NAC Breda." Ook dan keept Van der Vlag voor FC Groningen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen