Dijkhuizen: "Komt meer geld vrij volgend seizoen"

Ger
10 mei 2015, 17:53

Excelsior is door een 2-2 gelijkspel bij FC Utrecht verzekerd van minimaal nog een jaar in de Eredivisie. Trainer Marinus Dijkhuizen, die met de Kralingers ook al tot halve finale van de KNVB Beker reikte, is lovend over zijn spelers.

"Dit is heerlijk. Als je het dan uiteindelijk haalt is het een topprestatie van de hele ploeg", aldus Dijkhuizen tegen RTV Rijnmond. "Het was een wedstrijd die past in het beeld van dit jaar. Vooral in de eerste helft waren we heel slecht en dramatisch aan de bal. In de tweede helft was het ook niet geweldig, maar de wissels gaven ons het zetje de goede kant op."

"We zijn echt een team dat veel met elkaar bezig is. De interactie tussen staf en spelers is zeer goed. Bovendien is het beleid van de club heel duidelijk en rustig", legt Dijkhuizen uit. "Natuurlijk zijn er dingen te verbeteren, maar dat kunnen we nu gaan doen. Er komt meer geld vrij volgend seizoen. Ik heb genoeg wensen - niet alleen wat betreft spelers - en daar gaan we stap voor stap mee aan de slag. Dit is geweldig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen