De Boer alleen tevreden over laatste half uur

10 mei 2015, 17:14

Ajax sloot de laatste thuiswedstrijd van het seizoen zondag af met een 3-0 zege op SC Cambuur, maar coach Frank de Boer was alleen tevreden over het laatste half uur zijn ploeg, de fase waarin ook de doelpunten vielen. Na afloop bedankte de oefenmeester de supporters voor de steun.

"Ze zijn niet verwend, maar we gaan er alles aan doen om het volgend seizoen beter te doen, zoals vandaag in het laatste half uur", aldus De Boer na afloop tegen FOX Sports. Hij was niet content met de eerste helft van Ajax. "Toen leek het wel of we op twee gedachten hinkten en daardoor werd het niets. Als je druk kan zetten, moet je dat als team doen. De één deed het echter wel, de ander net weer niet. En dan zie je dat Cambuur een goed voetballende ploeg is, die zich er goed onderuit kan voetballen. Natuurlijk hebben wij ook kansjes gehad, maar ik denk dat we geluk hadden dat het bij de pauze nog 0-0 stond."

"Voor de tweede helft heb ik gezegd dat we niet op twee gedachten moeten hinken", vervolgde De Boer. "En toen kwamen zij er ook niet meer uit, ging het tempo bij ons omhoog en maakten we het verschil. Maar dat wil je vanaf de eerste seconde laten zien. Waarom dat niet lukte? Door de onervarenheid van de middenvelders en aanvallers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen