PSV grijpt record na simpele zege op lusteloos Heracles

10 mei 2015, 16:27   Bijgewerkt: 10 mei 2015, 16:34

PSV heeft vanmiddag (zondag) op de voorlaatste speeldag van de Eredivisie een fraai record uit de boeken geholpen. Door de simpele 2-0 overwinning op Heracles Almelo heeft de club dit seizoen namelijk 28 keer gewonnen en dat lukte de Eindhovense vereniging nog nooit in de clubgeschiedenis. De 2-0 zege kwam overigens tot stand door goals van Memphis Depay, die zijn laatste duel speelde in Eindhoven, en Jetro Willems.

De treffer van Depay was één van de weinige hoogtepunten in een duel dat weinig om het lijf had. Heracles was voor dit duel al nagenoeg zeker van lijfsbehoud en was bij een punt of meer helemaal zeker van nog een seizoen op het hoogste niveau. Aan niets was vanmiddag echter te zien dat de ploeg wilde stunten in Eindhoven. Het team uit Almelo was lusteloos en tam in het Phillips Stadion en liet zich gemakkelijk naar de slachtbank leiden.

Toch duurde het, ondanks het overwicht van PSV, nog lang voordat de tweede treffer viel. Dat gebeurde pas in de 64ste minuut, toen de sterk spelende Jetro Willems zijn afstandsschot via het lichaam van Mike Te Wierik in het doel zag ploffen: 2-0. Daarvoor had Adam Maher nog een grote kans gekregen om te scoren, maar zijn harde schot spatte op de verre paal uiteen. Depay, die een ijverige indruk maakte, had ook kansen om zijn doelpuntentotaal verder op te schroeven. De aanvaller was met een goede vrije trap dichtbij een goal in de eerste helft en stuitte met een schot in het tweede bedrijf op de handen van Heracles-keeper Bram Castro.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen