Fenerbahçe toont veerkracht en blijft meedoen

9 mei 2015, 20:13

Fenerbahçe kwam zaterdag in de uitwedstrijd tegen middenmoter Sivasspor twee keer op achterstand, maar uiteindelijk heeft de werkgever van Dirk Kuyt wel drie punten gepakt. De ploeg uit Istanbul boekte een 2-3 overwinning in Sivas.

Mehdi Taouil bracht Sivasspor in de achtste minuut aan de leiding en Cicinho tekende een kwartier later voor de 2-1. Diego had Fenerbahçe één minuut na de openingstreffer op 1-1 gezet. In de tweede helft stelden de bezoekers orde op zaken. Invaller Pierre Webó maakte in de 56ste minuut gelijk, Moussa Sow tekende drie minuten voor tijd voor de verlossende 2-3. Dirk Kuyt begon op de bank bij Fenerbahçe en mocht na 65 minuten invallen.

Fenerbahçe komt door de winst op 66 punten, één minder dan koploper Galatasaray. De equipe van Wesley Sneijder won vrijdag al met 1-0 van Konyaspor. Besiktas kan zondag ook op 67 punten komen, daarvoor moet het thuis winnen van Trabzonspor.