PEC Zwolle 'met een klotegevoel' naar FC Groningen

9 mei 2015, 14:27

Een week na de verloren bekerfinale in de Kuip staat PEC Zwolle morgen (zondag) wederom tegenover FC Groningen. De ploeg van Ron Jans, die finale van de KNVB Beker met 2-0 verloor, vertrekt 'met een klotegevoel' naar de Euroborg. Dat zegt verdediger Bart van Hintum tegen RTV Oost.

"Voor de finale hebben we het er al over gehad", herinnert Van Hintum zich. "Als we hadden gewonnen dan zouden we met een topgevoel naar Groningen gaan. Nu is het met een klotegevoel." Deze week kreeg de selectie enkele dagen vrij, om de teleurstelling een plek te geven. "Maar zoiets is altijd moeilijk te verwerken", weet de linksback. "Je kijkt er een heel seizoen naar uit. En als je een finale speelt, dan wil je hem natuurlijk winnen. Dit was een teleurstelling."

Van Hintum weet dat PEC weinig tijd heeft om te rouwen, aangezien de play-offs om Europees voetbal voor de deur staan. "We hebben nog een leuk toetje aan het einde van het seizoen en dat is nu het belangrijkste. Daar kunnen we van het seizoen een topseizoen maken, dus daar gaan we voor. We trainen gewoon lekker hard door en we kijken nu uit naar de play-offs."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen