Corona lastig verhaal voor PSV; ook Berghuis genoemd

7 mei 2015, 09:30

Er zingen diverse namen rond bij PSV voor de opvolging van Memphis Depay. Jesús Corona is de meest voorname gegadigde om de topscorer van de Eredivisie op te volgen in het Philips Stadion, maar de komst van de aanvaller van FC Twente is lastig te realiseren. AZ-speler Steven Berghuis geldt in Eindhoven als een alternatief.

Het is voor PSV een lastig karwei om Corona aan boord te halen. Ongeveer tachtig procent van de transferrechten van de Mexicaan zijn namelijk in handen van externe en voor een groot gedeelte buitenlandse financiers. Bovendien zit het salaris van de aanvaller bij Twente volgens De Telegraaf al dicht bij het plafond dat PSV hanteert. Het is dus nog maar de vraag of Corona haalbaar is voor de landskampioen.

Berghuis wordt ook als een kandidaat genoemd. In de gesprekken met zaakwaarnemer Mino Raiola over een mogelijke terugkeer van Ibrahim Afellay heeft technisch manager Marcel Brands ook de naam van de doelgerichte vleugelaanvaller laten vallen. De vraagprijs van de aanvaller van AZ zal echter flink hoog zijn. Dat geldt al helemaal voor kandidaten als Ola John (Benfica) en Sam Larsson (SC Heerenveen), die door hun transferwaarde onhaalbaar lijken te zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen