Werder Bremen neemt spits Ujah over van 1. FC Köln

5 mei 2015, 14:32   Bijgewerkt: 5 mei 2015, 15:52

Werder Bremen heeft de eerste versterking voor het nieuwe seizoen al binnen. Vandaag (dinsdag) heeft de Duitse club aanvaller Anthony Ujah gepresenteerd. De spits uit Nigeria komt over van promovendus 1. FC Köln en heeft in Bremen zijn handtekening gezet onder een contract voor vier seizoenen.

Bremen had Ujah al lang in het vizier, zegt directeur Rouven Schröder. "We hielden hem lang in de gaten om een volledig beeld van hem te krijgen", zegt hij. "Hij is een snelle, productieve spits die zich bij ons uitstekend kan ontwikkelen. Hij speelt met veel passie, kracht en is balvast. We zijn ervan overtuigd dat Anthony past bij onze manier van spelen."

Ujah, die dit seizoen tien competitiegoals maakte voor 1. FC Köln, is bij het grote publiek vooral bekend door het incident met een bok, begin maart. Ujah vierde zijn doelpunt toen iets te enthousiast met Hennes, de bok en mascotte van de club. De uitbundige Nigeriaan trok nogal hardhandig aan de horens van Hennes en dat tafereel zorgde voor grote ophef in Duitsland.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen