Teleurstelling bij PEC: "Hiervan terugkomen voor play-offs"

5 mei 2015, 09:39

Voor Ron Jans en PEC Zwolle mondde de finale van de KNVB Beker uit in een teleurstelling. De Blauwvingers verloren met 2-0 van FC Groningen en keerden ditmaal zonder prijs terug naar Overijssel. Jans heeft zijn team na de verloren finale alleen bij elkaar gehad om te praten. De coach wil dat zijn ploeg de rug recht en sterk terugkomt tijdens de play-offs voor Europees voetbal.

De coach zag dat PEC niet haar beste spel speelde in de finale. "We hebben geen echte verklaringen dat we ons niveau niet haalden. De voorbereiding was top", zegt Jans in De Telegraaf. Tijdens de terugreis naar Zwolle heerste er logischerwijs teleurstelling in de bus. "Je voelt de berusting. Iedereen was heel rustig en met zichzelf bezig. Een heel leeg gevoel, maar als je leeg bent, moet je weer tanken."

De ploeg werkte maandag, een dag na de bekerfinale, geen groepstraining af. "Ik heb gezegd: 'wie wil trainen, pakt zijn loopschoenen en zoekt maar een bos op'. We moeten dit omzetten in iets positiefs en zorgen dat we hiervan terugkomen voor de play-offs."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen