Ebecilio goud waard, Russische achtervolgers winnen ook

4 mei 2015, 20:30

Voormalig Ajacied Lorenzo Ebecilio was maandag de gevierde man bij Mordovia Saransk in de uitwedstrijd tegen Ufa, in de hoogste afdeling van het Russische profvoetbal. De 23-jarige aanvaller uit Hoorn had met een goal en een assist een cruciaal aandeel in het feit dat zijn ploeg een 1-0 achterstand omboog in een 1-2 overwinning.

Ebecilio verrichtte in de 22ste minuut het voorbereidende werk bij de gelijkmaker van Milan Perendija en nam in de 62ste minuut zelf de 1-2 voor zijn rekening. Het was zijn eerste treffer in dienst van Mordovia Saransk, dat door de winst bijna zeker is van handhaving.

Ebecilio verruilde Qabala uit Azerbeidzjan afgelopen zomer voor Mordovia Saransk, maar beleefde een dramatisch debuut in Rusland. In zijn eerste wedstrijd, begin augustus, brak de Nederlander zijn been. Hierdoor stond hij een half jaar aan de kant. Ook Mitchell Donald staat onder contract bij Mordovia Saransk, maar hij bleef op de bank tegen Ufa.

FK Krasnodar en CSKA Moskou, respectievelijk tweede en derde in het klassement, schreven ook drie punten bij en verkleinden daarmee hun achterstand op koploper Zenit St. Petersburg tot zes en tien punten, met nog vier duels te spelen. Krasnodar zegevierde met 0-3 bij Arsenal Tula, CSKA Moskou boekte een 3-1 thuiszege op Ural. Zenit speelde zaterdag met 1-1 gelijk bij Spartak Moskou.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen