FC Groningen-assistent Lukkien looft supporters

4 mei 2015, 17:08

Dick Lukkien, assistent-coach van FC Groningen, geeft de supporters van zijn club een compliment. De fans van de equipe uit de Martinistad maakten zondag, met de aanhang van PEC Zwolle, een groot voetbalfeest van de bekerfinale in De Kuip. De noorderlingen waren in de eindstrijd met 2-0 te sterk voor de titelverdediger.

"De Cup gaat mee naar Groningen, dat is geweldig. We hebben het met z'n allen geflikt en zijn onderdeel van de historie geworden", zegt Lukkien op de clubwebsite. "We hebben historie geschreven in een fantastische ambiance. De sfeer in De Kuip was onvoorstelbaar: zo moet een bekerfinale ook zijn. Ik heb er echt van genoten. Een heel groot compliment voor alle FC-supporters."

FC Groningen wordt woensdag gehuldigd voor de bekerwinst. Opvallend genoeg staat de ploeg vier dagen later in de Euroborg opnieuw tegenover PEC Zwolle, dan voor de Eredivisie. "Dat is best apart", stelt Lukkien. "Als je vooraf moet kiezen, dan komt de bekerfinale natuurlijk op de eerste plaats. Maar nu we de Cup hebben gepakt, ben ik 'bang' dat het zondag opnieuw een mooi feest wordt. De sfeer zit lekker in de ploeg en we willen in de laatste thuiswedstrijd in ons eigen stadion opnieuw vol gas geven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen