Preud'homme boos: "Waarom niet op zondag?"

3 mei 2015, 11:24

Club Brugge liep zaterdag tegen een dure nederlaag aan in België. De koploper verloor met 1-0 van Standard Luik en kan daardoor zijn eerste plek op de ranglijst later dit weekend verliezen aan AA Gent. Coach Michel Preud'homme maakte zich na de nederlaag vooral druk om de planning van het duel.

De voormalig trainer van FC Twente baalde ervan dat de wedstrijd tussen Standard en Club niet een dag later, op zondag, gespeeld werd. "Vorig weekend moesten we op zondag (tegen AA Gent) spelen. Dat was logisch na onze Europese match tegen Dnipro. Woensdag speelden we tegen Charleroi, dat vorig weekend een dag eerder had gespeeld dan wij. En nu spelen we op zaterdag tegen Standard, dat dinsdag al gespeeld had. Waarom konden wij niet zondag tegen Standard spelen?", vraagt hij zich hardop af in gesprek met Sporza.

Een verklaring zou zijn dat de politie in Luik het duel niet op zondag wilde, maar daar neemt Preud'homme geen genoegen mee. "Ach, in de competitie hebben we altijd op zondagnamiddag tegen Standard gespeeld", bromt de oud-keeper, als coach in het verleden ook actief bij Standard. "En nu mag het niet. Ik klaag niet, ik stel het gewoon vast. Dat kan een uitleg zijn voor het feit dat mijn spelers tekortschoten tegen Standard."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen