Dapper Sevilla ten onder in Cristiano Ronaldo-show

2 mei 2015, 22:04

De pittige uitwedstrijd tegen Sevilla is zaterdagavond door Real Madrid omgezet in een overwinning. Cristiano Ronaldo gaf in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán een demonstratie van zijn voetbalkwaliteiten. De Portugese supervedette gaf een show van jewelste weg in Andalusië. Met een hattrick schonk hij zijn ploeg een belangrijke zege, waardoor koploper FC Barcelona in het zicht blijft voor de Madrilenen.

Real Madrid kon zich absoluut geen misstap veroorloven in Sevilla, aangezien Barça eerder op de avond al met 0-8 had gewonnen bij het gedegradeerde Córdoba. Zou de nummer twee van de Primera División verliezen, dan was de achterstand op de koploper vijf punten geworden en was de titelstrijd al zo goed als gestreden. Daar leek Real Madrid zich goed van bewust. Onder aanvoering van Ronaldo pakte het drie belangrijke punten in de race om het kampioenschap. Het gat tussen Barça en Real Madrid blijft derhalve twee punten.

Het was weer eens zo'n avond waarbij alles wat Ronaldo aanraakte in goud veranderde. De Portugees zorgde na 36 minuten spelen binnen een tijdbestek van twee minuten voor de 0-1 én de 0-2. Op slag van rust kwam Sevilla wel terug in de wedstrijd. Sergio Ramos beging een overtreding op Aleix Vidal en Carlos Bacca wist wel raad met de gegeven strafschop.

Vicente Iborra maakte het duel namens Sevilla nog even spannend, maar een paar hachelijke klutssituaties voor het doel van Iker Casillas leverden geen Andlusische treffer op. Zodoende blijft Real Madrid kans houden op de landstitel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen