Fenerbahçe na knotsgek duel weer even lijstaanvoerder

Fenerbahçe na knotsgek duel weer even lijstaanvoerder

2 mei 2015 – Fenerbahçe en Balikesirspor maakten er zaterdagavond een waar spektakel van. In het eigen Sükrü Saracoglustadion trok Fenerbahçe een krankzinnige wedstrijd met 4-3 naar zich toe. In de theepauze stond er al een 3-3 stand op de borden.

Met Dirk Kuyt in de basis - de Nederlandse aanvaller werd in de rust gewisseld - ontvouwde er zich een bizarre wedstrijd. Caner Erkin tekende al vroeg de 1-0 aan, maar via Isaac Promise en Ante Kulusic kwamen de bezoekers op voorsprong. Diego trok de stand gelijk, maar Balikesirspor kwam via Berkan Emir weer aan de leiding. Moussa Sow bepaalde de ruststand op 3-3 en in de tweede helft zorgde hij voor de winnende treffer. Pierre Webo raakte nog de paal.

Zowel Besiktas als Galatasaray staan twee punten achter op Fenerbahçe, maar beide ploegen hebben nog een wedstrijd over. Galatasaray gaat maandag op visite bij Akhisar Belediyespor, Besiktas speelt zondag uit bij Trabzonspor. De kans is dus klein dat Fenerbahçe na maandag nog aan kop gaat in de Süper Lig.

gerelateerd