Juventus pakt 31ste Scudetto in de clubgeschiedenis

2 mei 2015, 19:53   Bijgewerkt: 2 mei 2015, 22:29

Het geduld van de supporters werd de afgelopen weken nog even op de proef gesteld, maar het kampioensfeest kan eindelijk losbarsten in Turijn. Driemaal is zaterdagavond namelijk scheepsrecht gebleken voor Juventus. La Vecchia Signora boekte een minimale overwinning bij Sampdoria (0-1), waardoor de 31ste Scudetto in de clubhistorie in de wacht gesleept werd.

Juventus had aan één puntje genoeg om de landstitel te grijpen. Nog best een lastige opgave, aangezien Sampdoria dit seizoen nog ongeslagen was in het eigen Stadio Luigi Ferraris en bovendien nog volop in de race is voor Europees voetbal. Toch wist Juventus het kunstje te klaren. Na ruim een half uur spelen knikte Arturo Vidal een voorzet van Stephan Lichtsteiner tegen de touwen. De Chileen kroonde zich hiermee tot matchwinner, aangezien Juventus de wedstrijd vervolgens professioneel uitspeelde.

Juventus kan overigens niet te hard feesten. Komende dinsdag speelt de Italiaanse topclub in het eigen Juventus Stadium tegen Real Madrid, in de halve finale van de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen