Depay praat met Liverpool en Paris Saint Germain

1 mei 2015, 10:07

Marcel Brands, technisch directeur van PSV, bevestigt in gesprek met FOX Sports dat Liverpool en Paris Saint Germain tot dusver de enige clubs zijn die serieus in gesprek zijn met Memphis Depay en aan de eisen van de Eindhovense club kunnen voldoen. De vleugelaanvaller zou ook in de belangstelling staan van Manchester United, maar de equipe van Louis van Gaal is dus minder ver dan de twee concurrenten.

"Zij zijn inderdaad een stapje verder dan Manchester United. Die hebben alleen hun interesse kenbaar gemaakt", aldus Brands. Er zijn meer clubs met interesse in Depay, laat de beleidsmaker weten. "Maar Bayern München, zoals ik gelezen heb, zit daar niet bij. Het is logisch dat er om hem zoveel te doen is. Memphis kent voor een jonge speler een enorm rendement. Daar mag hij erg trots op zijn."

Voor Georginio Wijnaldum heeft nog geen enkele club zich officieel gemeld bij PSV, stelt Brands. "Dat zegt echter niets", nuanceert hij meteen. "Het is voor eind april normaal dat er nog weinig speelt. De meeste topclubs doen nog volop mee om de te verdelen prijzen. Het is juist uitzonderlijk dat er nu al zoveel interesse voor Memphis is. Dat geeft aan hoe goed hij bezig is."

"Dat Wijnaldum blijft is natuurlijk ook nog een optie", vervolgt Brands. "Hier weet hij wat hij heeft. Gini is aanvoerder, belangrijk en behoort tot onze beste spelers. Wij houden hem er erg graag bij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen