Hasselbaink 'heel relaxed' over belangstelling Leeds United

1 mei 2015, 08:41

Jimmy Floyd Hasselbaink is ervan op de hoogte dat Leeds United belangstelling voor hem heeft. De 43-jarige Nederlandse oefenmeester richt zich echter volledig op zijn werkzaamheden bij Burton Albion, actief in de vierde klasse van het Engelse profvoetbal. Met die ploeg is Hasselbaink nog in de race voor het kampioenschap, promotie is al wel een feit.

"Ik sta er heel relaxed in", zegt Hasselbaink in gesprek met De Telegraaf. Hij staat nog twee jaar onder contract bij Burton. "In het voetbal komen er altijd dingen op je pad, maar ik kan daar nu niet aan denken. Ik ben met ons kampioenschap bezig. We moeten winnen bij Cambridge. Of hopen dat de concurrent punten verspeelt." Dit weekend is de laatste speelronde in de League Two.

Hasselbaink was tussen 1997 en 1999 als speler actief bij Leeds United, waarvoor hij in 87 duels 42 keer scoorde. De ploeg stond in 2001 nog in de halve finales van de Champions League, maar is inmiddels niet meer dan een middenmoter in het Championship, de Engelse tweede klasse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen