Koeman maakt seizoen af zonder belangrijke Schneiderlin

30 april 2015, 15:30

Een flinke domper voor Ronald Koeman. De manager van Southampton kan in de cruciale fase van het seizoen niet beschikken over Morgan Schneiderlin. De middenvelder moet de laatste vier wedstrijden van de jaargang aan zich voorbij laten gaan wegens een knieblessure. Dat heeft Koeman op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen het Sunderland van manager Dick Advocaat gezegd.

"Morgan moet een streep zetten door de rest van het seizoen, hij zal vier of vijf weken geblesseerd zijn", liet Koeman weten. De 25-jarige Schneiderlin heeft de kwetsuur opgelopen tijdens de 2-2 remise tegen Tottenham Hotspur. De Fransman geldt als een vaste waarde voor The Saints. Hij speelde dit seizoen dertig wedstrijden, waarin hij vijf keer wist te scoren. Hij mist naast het duel met Sunderland ook de wedstrijden tegen Leicester City, Aston Villa en Manchester City.

Naast Schneiderlin kan ook Dusan Tadic niet in actie komen tegen Sunderland. De ploeg van Advocaat werd in de thuiswedstrijd met 8-0 afgedroogd. "Het beste resultaat, maar niet de beste wedstrijd", zegt Koeman over dat duel. "We kregen hulp van de Sunderland-spelers, het was bizar. De wedstrijd van zaterdag zal wel heel anders worden", denkt Koeman.

De coach van Southampton heeft veel respect voor Advocaat, die hij zaterdag dus ontmoet. "Een man met veel ervaring. Na het duel van zaterdag wens ik hem het beste toe. Hij zal Sunderland de spirit geven om in de Premier League te blijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen