Oud-Eredivisiespeler Vreven gaat Waasland-Beveren trainen

29 april 2015, 21:15

Voormalig Eredivisiespeler Stijn Vreven werkt vanaf volgend seizoen als coach in de Belgische Pro League. De 41-jarige Belgische oud-verdediger werd woensdag gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer van Waasland-Beveren. Vreven heeft een contract tot medio 2017 getekend in het Freethiel-Stadion.

"Vreven staat bekend om zijn begeestering en tomeloze inzet", omschrijft Waasland-Beveren haar nieuwe coach op de clubwebsite. "Vreven is een harde werker en een vurige trainer, zo was hij voordien ook als speler. In die zin past hij perfect binnen het profiel dat Waasland-Beveren had vooropgesteld. De club wil hem dan ook graag de kans bieden om zich met Waasland-Beveren te bewijzen op het hoogste niveau en heeft er het volste vertrouwen in dat hij een nieuwe wind kan doen waaien op de Freethiel."

Vreven zette in 2010 een punt achter zijn loopbaan als profvoetballer. Momenteel is de oud-speler van onder meer FC Utrecht, Vitesse en ADO Den Haag bezig aan zijn tweede seizoen als eindverantwoordelijke bij de Belgische tweedeklasser Lommel United. Met dat team is hij nog in de race om promotie naar het hoogste niveau.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen