PEC Zwolle-selectie nagenoeg fit voor bekerfinale

29 april 2015, 16:32

PEC Zwolle heeft zondag de kans om voor de tweede maal op rij en in de clubhistorie het bekertoernooi te winnen. De houder van de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal dient in De Kuip af te rekenen met FC Groningen. Coach Ron Jans, die zijn oude werkgever ontmoet in de eindstrijd, heeft weinig fysieke zorgen voor het duel in Rotterdam.

"Het ziet er gewoon goed uit", zegt Jans tegen FCUpdate.nl over de fysieke gesteldheid van zijn spelersgroep. "Het enige waar ik wel echt van baal is dat Maikel van der Werff geschorst is", voegt hij daar aan toe. De centrale verdediger kreeg een gele kaart in de halve finale tegen FC Twente en is er dus niet bij. "Het is sneu dat hij toen een gele kaart opliep. Hij is echt aan een heel goede tweede seizoenshelft bezig", aldus Jans. "We missen Van der Werff, maar voor de rest is de al langer geblesseerde Thanasis Karagounis er alleen niet bij. De groep staat er goed op."

Van der Werff lijkt in het hart van de defensie vervangen te worden door Trent Sainsbury. De Australische verdediger was afgelopen weekend tegen Ajax (1-1) geschorst, naar aanleiding van zijn omstreden rode kaart tegen Heracles Almelo (2-0 verlies).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen