Flinke dreun voor Bayern en Robben: seizoen ten einde

29 april 2015, 11:57

Bayern München en Arjen Robben hebben uiterst vervelend nieuws te horen gekregen. Uit medisch onderzoek is gebleken dat de smaakmaker van de kersverse kampioen van Duitsland een spierscheuring in zijn linkerkuit heeft opgelopen. Dat meldt Bayern via de officiële clubkanalen. Het betekent dat de Oranje-international zijn laatste wedstrijd van het seizoen al gespeeld heeft, hij moet zich richten op volgend seizoen.

Robben keerde dinsdag in de tweede helft van de halve finale van de DFB Pokal tegen Borussia Dortmund (1-1 en verlies na strafschoppen) terug na een hardnekkige buikspierblessure, die hem meer dan een maand lang parten speelde. De international van Oranje viel na een kwartier spelen alweer uit met een nieuwe blessure, toen hij aanzette voor een scherpe pass. Zo werd het dus een dramatische avond voor de Nederlander.

De flankenflitser heeft zich woensdagochtend volgens het Duitse Bild gemeld bij Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, de dokter die onlangs wegens ruzie met coach Pep Guardiola bij Bayern München vertrok. Dat deed de vleugelaanvaller op krukken. Ondanks het veelbesproken vertrek van Müller-Wohlfahrt kregen de spelers van de Duitse recordkampioen van voorzitter Karl-Heinz Rummenigge toestemming om de arts te blijven bezoeken. Het leverde voor Robben dus teleurstellend nieuws op.

Onder meer de dubbele ontmoeting met FC Barcelona in de halve finale van de Champions League gaat aan de neus van Robben voorbij. Mocht Bayern de finale halen, dan komt deze ook te vroeg voor onze landgenoot. Een groot gemis, maar voor de andere competities maakt de absentie van de clubtopscorer weinig uit. In de Bundesliga is Bayern al kampioen en in de beker is de ploeg na de nederlaag tegen Dortmund al klaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen