PSV en Oss bereiken akkoord over doelman Koopmans

29 april 2015, 13:25

PSV heeft met FC Oss overeenstemming bereikt over een overgang van Luuk Koopmans. De 21-jarige doelman is zodoende hard op weg naar de kersverse landskampioen. De Jupiler League-club heeft het akkoord over de talentvolle goalie via de officiële kanalen bevestigd.

Er moet nog wel enigszins een slag om de arm worden gehouden, aangezien Koopmans er zelf nog uit moet komen met PSV. De onderhandelingen tussen beide partijen zijn reeds gestart. De doelman is bezig aan zijn derde seizoen in Oss, waar hij 56 wedstrijden onder de lat stond. Dit seizoen pakte hij een periode met de Brabantse club, waardoor de play-offs om promotie naar de Eredivisie op de club wachten.

Oss-directeur Peter Bijvelds vindt het jammer dat Koopmans vertrekt, maar is wel trots op de transfer. "Het is een groot compliment voor Luuk zelf en voor onze club dat hij deze overstap gaat maken. PSV is natuurlijk een absolute topclub in het Nederlandse profvoetbal. Wij zijn verheugd met het feit dat een Osse jongen deze stap gaat maken en wensen Luuk alle succes toe in Eindhoven."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen