Guardiola ondanks uitschakeling trots: "Kwestie van pech"

29 april 2015, 09:07

Bayern München maakt geen kans meer om de 'dubbel' te winnen in Duitsland. De Beierse voetbalgrootmacht werd in de halve finale van de DFB Pokal geëlimineerd door Borussia Dortmund. In de eigen Allianz Arena speelde Bayern met 1-1 gelijk en werd er vervolgens na strafschoppen verloren. Opmerkelijk genoeg faalde de Duitse recordkampioen vier keer op rij vanaf elf meter.

Ondanks de uitschakeling is coach Pep Guardiola trots op zijn ploeg. "Ik wil Dortmund feliciteren, maar ik wil mijn eigen team ook complimenteren. Ik ben zeer blij met het optreden van mijn ploeg. Ik vond dat goed speelden. Na de gelijkmaker van Dortmund ontstonden er een paar problemen, maar we hielden we de controle over de wedstrijd", aldus de Spaanse coach van Bayern, die de teruggekeerde Arjen Robben een kwartier na zijn invalbeurt zag uitvallen met een nieuwe blessure.

Na een ontluisterende penaltyreeks ging Bayern ten onder. "Dan is het een kwestie van pech. In Leverkusen overleefden we de strafschoppen, dit keer niet. Misschien compenseert dit resultaat de wedstrijd in Dortmund. Toen speelden wij niet goed, maar wonnen wij met 0-1. Deze keer waren wij beter, maar stapte Dortmund als winnaar van het veld", besluit Guardiola.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen