Robben valt snel uit na rentree bij Bayern München

Ger
28 april 2015, 22:33   Bijgewerkt: 29 april 2015, 08:10

Arjen Robben lijkt komende week de uitwedstrijd tegen FC Barcelona in de halve finales van de Champions League te moeten missen. De aanvaller van Bayern München verscheen in het bekerduel met Borussia Dortmund na de pauze binnen de lijnen, maar zijn invalbeurt liep uit op een grote teleurstelling. Na slechts een kwartier spelen moest hij zich weer geblesseerd laten vervangen.

Robben maakte in de halve eindstrijd van de DFB Pokal zijn rentree na ruim een maand afwezigheid. De vleugelspeler raakte in maart geblesseerd tegen Borussia Mönchengladbach. Een buikspierkwetsuur kostte hem onder andere de interlands tegen Turkije en Spanje. Daarnaast moest hij de dubbele confrontatie met FC Porto in de kwartfinales van de Champions League aan zich voorbij laten gaan.

De ernst van zijn nieuwe blessure moet de komende dagen duidelijk worden. Robben was tegen Dortmund in het veld gekomen voor Thiago Alcántara en liet zich vervolgens zelf noodgedwongen aflossen door Mario Götze. Tot overmaat van ramp voor Bayern ging de bekerconfrontatie ook nog verloren. Na een 1-1 stand trok Dortmund in de penaltyreeks aan het langste eind. Bayern verprutste maar liefst vier strafschoppen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen