Barcelona pijnigt Getafe met half dozijn treffers

Ger
28 april 2015, 22:01

FC Barcelona heeft na een wervelende voetbalshow weer de volle buit gepakt in de Spaanse competitie. De koploper verpletterde in het eigen Camp Nou het arme Getafe met 6-0. De eerste vijf doelpunten vielen al voor het rustsignaal. Door de royale zege staat Barça voorlopig weer vijf punten voor op nummer twee Real Madrid.

De gevierde aanvalslinie van de Catalaanse grootmacht was goed voor de eerste drie treffers. Nadat Lionel Messi vanaf de penaltystip de 1-0 had gemaakt, zorgde Luis Suarez voor een verdubbeling van de marge en nam Neymar het derde doelpunt voor zijn rekening. Routinier Xavi tekende daarna voor de 4-0 en met zijn tweede treffer van de avond bepaalde Suarez de ruststand op 5-0.

Na de hervatting nam Barcelona gas terug en bleef voor Getafe een afgang met dubbele cijfers uit. Alleen Messi deed kort na de pauze nog een duit in het zakje door de 6-0 aan te tekenen. De Argentijn heeft nu samen met Neymar en Suarez dit seizoen al 102 officiële doelpunten gemaakt voor Barcelona. Real Madrid, dat woensdag thuis tegen Almería in actie komt, brengt de achterstand op de lijstaanvoerder bij een zege terug tot twee punten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen