Coach Hasselbaink in beeld bij oude liefde Leeds

28 april 2015, 11:48

Voor Jimmy Floyd Hasselbaink lonkt een mooie promotie in zijn trainerscarrière. De oud-spits is in beeld bij Leeds United, de club waarvoor hij tussen 1997 en 1999 maar liefst 42 keer scoorde in 87 duels.

Hasselbaink is sinds dit seizoen manager van Burton Albion FC, dat uitkomt in de Engelse League Two. De Nederlander presteert uitstekend met deze club en stelde vorige week promotie naar de League One veilig. Hierdoor zou hij de interesse hebben gewekt van Leeds, een slapende reus in het Engelse voetbal. Leeds United is dit seizoen niet meer dan een middenmoter in het Championship, het tweede niveau in Engeland.

In de Yorkshire Evening Post erkent Humphrey Nijman, de zaakwaarnemer van Hasselbaink, dat Leeds interesse heeft. "Ze hebben contact opgenomen, maar is er nog niets rond. Meer kan ik er niet over zeggen."

Het roemruchte Leeds werd drie keer kampioen van Engeland, voor het laatst in 1992. In 2001 stond de ploeg nog in de halve finale van de Champions League, waarin Valencia over twee wedstrijden te sterk was.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen