Steun voor kritische Fred Rutten: "Ik snap hem"

27 april 2015, 08:40

Trainer Fred Rutten van Feyenoord deelde na de wedstrijd tegen FC Groningen een sneer uit aan de clubleiding. Hij liet bewust vallen dat hij Tjaronn Chery in de winterstop graag naar de Kuip gehaald had en vroeg zich hardop af of iedereen wel bezig is met hetzelfde doel: het veiligstellen van de derde plaats. Hij stoorde zich eraan dat aanwinst Dirk Kuyt op de cover van een clubblaadje stond, iets dat volgens hem erop wijst dat de club al te veel over dit seizoen heen kijkt.

Aanvoerder Jordy Clasie toonde in Euroborg begrip voor deze kritiek. "Ik weet precies waar de trainer het over heeft", zegt hij in het AD. "Ik snap hem. Maar als spelersgroep moeten we alleen bezig zijn met wedstrijden, meer kunnen we niet doen. We hebben al drie keer op een rij niet gewonnen, dat is voor een club als Feyenoord natuurlijk niet goed. Tegen Vitesse moet iedereen met maar één ding bezig zijn en dat is de winst."

Chery, door Rutten begeerd in januari, tekende met een fraaie vrije trap voor de gelijkmaker (1-1). Door dat resultaat heeft Feyenoord de belangrijke derde plaats in de Eredivisie nog altijd niet definitief binnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen