Inzaghi is het zat en stuurt Milan-selectie op 'strafkamp'

26 april 2015, 22:28

AC Milan-coach Filippo Inzaghi is de matige prestaties van zijn ploeg in de Serie A helemaal zat. De oefenmeester heeft zondag een trainingskamp voor onbepaalde tijd ingesteld. AC Milan ging zaterdag met 2-1 onderuit bij Udinese en lijkt daardoor, voor het tweede jaar op rij, naast Europees voetbal te grijpen.

"De duur van het trainingskamp is nog niet bekend. De ploeg kan tot komende woensdag op Milanello blijven, maar ook tot 3 mei, 10 mei, 17 mei, 24 mei of 31 mei. Dit hangt af van de coach, die zijn beslissing zal baseren op de prestaties van de spelers", klinkt het in een officieel statement van AC Milan. Bij de club uit de modestad staan met Nigel de Jong en Marco van Ginkel twee Nederlanders onder contract.

Eerder deze maand nam Napoli-preses Aurelio De Laurentiis al een vergelijkbare maatregel. Dat lijkt effect te hebben gehad, want sindsdien presteren de Napolitanen weer prima in de Serie A en bovendien werd ten koste van VfL Wolfsburg de halve finale van de Europa League bereikt. Coach Rafael Benitez was desondanks niet gediend van het 'strafkamp'. "Zoiets deed men in 1970", foeterde de Spanjaard.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen