Van de Looi: "We gaan nu volle bak door richting De Kuip"

26 april 2015, 22:12

FC Groningen-coach Erwin van de Looi is blij dat de laatste wedstrijd voor de bekerfinale van volgende week tegen PEC Zwolle goed is verlopen. De equipe uit de Martinistad liep zondag niet tegen blessures of schorsingen aan en pakte bovendien in de eigen Euroborg een punt tegen Feyenoord (1-1).

"We hebben een uitstekende eerste helft gespeeld", begint Van de Looi zijn analyse op de clubwebsite. "Goed gevoetbald en de juiste keuzes gemaakt. Voorin waren we echter nog niet dreigend genoeg. De enige grote kans kwam uit een fout van Feyenoord. Vervolgens kwamen we achter, maar hebben we daarna wel de dingen gedaan die we hebben afgesproken. Dat we scoorden uit een standaardsituatie was geen toeval. Het is iets waar Tjaronn Chery heel veel op traint." Chery maakte vlak voor rust gelijk uit een vrije trap.

"In de tweede helft werd het een 'omschakelwedstrijd'. Beide ploegen kregen kansen, waarbij wij de grootste kansen kregen", stelt Van de Looi. "We hadden minder controle en het kon nog beide kanten op. We hebben geen rode kaarten of blessure opgelopen. We zijn dus goed uit de wedstrijd gekomen."

"Nu kunnen we ons eindelijk in de openbaarheid gaan richten op de bekerfinale. Dat wordt een spektakel. We spelen de finale voor de tweede keer in de historie en willen de beker voor de eerste keer pakken. De wedstrijd van vandaag was een mooie voorbode voor de finale. We gaan nu 'volle bak' door richting De Kuip."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen