Galatasaray wint nipt zonder geschorste Sneijder

26 april 2015, 20:24

Ook zonder de geschorste smaakmaker Wesley Sneijder kan Galatasaray winnen in de Turkse Süper Lig. De topclub uit Istanbul zegevierde zondag voor eigen publiek met 1-0 over Gaziantepspor, al viel het winnende doelpunt pas vlak voor tijd.

Sneijder kreeg afgelopen weekend in het verloren uitduel met Trabzonspor, dat in de slotfase behoorlijk uit de hand liep, een gele kaart en moest daardoor brommen voor de ontmoeting met Gaziantepspor. Zonder de Oranje-international stevende Galatasaray af op een doelpuntloos gelijkspel tegen de middenmoter, maar Hakan Balta besliste anders. De Turkse verdediger, geboren in Berlijn, maakte vijf minuten voor tijd de enige goal van de wedstrijd en tekende daarmee voor de 1-0 eindstand.

Galatasaray neemt door de winst de koppositie over van Fenerbahçe, dat zaterdag in de uitwedstrijd tegen Eskisehirspor genoegen moest nemen met een 1-1 gelijkspel. Besiktas kan zich maandag naast Galatasaray aan kop van de Süper Lig nestelen, daarvoor moet het thuis winnen van Karabükspor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen