Man United ruim ten onder in storm op Goodison Park

26 april 2015, 16:43

Manchester United heeft, een week na de zure 1-0 nederlaag bij Chelsea, een nieuwe dreun moeten incasseren. De formatie van manager Louis van Gaal kwam er zondagmiddag totaal niet aan te pas in de uitwedstrijd tegen Everton en ging met 3-0 onderuit op Goodison Park. Door het nieuwe verlies wordt rechtstreekse plaatsing voor de Champions League nog een lastig verhaal voor Man United.

Twee weken geleden had Van Gaal met zijn ploeg nog prima papieren om directe plaatsing voor de CL te realiseren, dankzij een 4-2 overwinning in de derby tegen Manchester City. Door de twee nederlagen op rij lopen The Red Devils echter nu achter de feiten aan. Man City, dat zaterdag met 3-2 van Aston Villa won, staat nu twee punten voor op haar stadgenoot. Arsenal staat één puntje los van Man United, maar heeft nog twee duels tegoed. Zondag om 17.00 uur staat de ploeg van coach Arsene Wenger tegenover koploper Chelsea.

Net als vorige week tegen Chelsea had Man United tegen Everton het merendeel van het balbezit, 65 procent om precies te zijn. Hier koop je echter weinig voor, weten ze in Manchester als geen ander. De thuisploeg uit Liverpool toonde zich uitermate effectief en dat kreeg binnen vijf minuten al gestalte. Na een snelle uitbraak schoot James McCarthy raak: 1-0.

Man United probeerde zich in de wedstrijd te wurmen, maar het ging van kwaad tot erger voor het team van Van Gaal. John Stones verdubbelde in de eerste helft op aangeven van Leighton Baines de marge voor The Toffees, Kevin Mirallas gooide de wedstrijd een kwartier voor tijd na voorbereidend werk van Ross Barkley in het slot: 3-0. Zodoende werd het een pijnlijke middag voor Man United, waar Robin van Persie vlak voor het einde van de wedstrijd inviel. Daley Blind speelde de hele wedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen