Invaller Kuyt speelt gelijk met Fenerbahçe, Babel scoort

25 april 2015, 21:02

Met Dirk Kuyt als invaller heeft Fenerbahçe puntenverlies geleden in de uitwedstrijd tegen Eskisehirspor. Het werd zaterdag 1-1 in het Eskisehir Atatürk Stadyumu, waardoor de koppositie in de Süper Lig van de ploeg uit Istanbul op de tocht is komen te staan.

Door een eigen goal van Mustafa Yumlu in de 33ste minuut stond Fenerbahçe lang op voorsprong tegen Eskisehirspor. In de tachtigste minuut, elf minuten nadat Kuyt binnen de lijnen was gekomen bij de bezoekers, kwam de thuisploeg langszij. Emre Güral was het middelpunt van de feestvreugde met de 1-1.

Fenerbahçe heeft nu zestig punten, twee meer dan nummers twee Besiktas en Galatasaray. Die teams komen later deze speelronde nog in actie. Galatasaray speelt zondag thuis tegen Gaziantepspor, Besiktas krijgt een dag later visite van Karabükspor.

Eerder op de dag won Kasimpasa SK mede door een goal van Ryan Babel met 1-3 bij Rizespor. Naast Babel had ook Ryan Donk een basisplaats bij de middenmoter, die sinds kort onder leiding staat van Önder Özen. Hij is de opvolger van Jan Wouters, die deze week afscheid nam. De oud-coach van onder meer PSV en FC Utrecht treedt komende zomer toe tot de technische staf van Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen