Aston Villa wil huurling Cleverley kopen van Man United

23 april 2015, 19:50

Tom Cleverley komt dit seizoen op huurbasis uit voor Aston Villa, maar als het aan de club uit Birmingham ligt, blijft de middenvelder ook na dit seizoen speler van de club. De laagvlieger in de Premier League is namelijk zeer te spreken over de prestaties van de Engelse middenvelder, die gehuurd wordt van Manchester United

"Ik ben erg blij met Tom", spreekt trainer Tim Sherwood tot Sky Sports. "Hij voegt iets toe aan onze selectie en brengt veel energie met zich mee. Zijn naam komt altijd als één van de eerste op het wedstrijdformulier te staan. We zijn natuurlijk zeer geïnteresseerd in een langer verblijf van hem. Als de tijd rijp is, gaan we hem hem in onderhandeling. Ik denk dat er een goede kans is dat we tot een deal komen."

De FA Cup-finalist staat in het rechterrijtje van de Premier League en is nog niet helemaal zeker van lijfsbehoud. Sherwood denkt dat Cleverley zijn toekomst ook laat afhangen van het wel of niet degraderen van de club. "Tom wil niet in de Championship spelen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen