Ancelotti blij met Hernández en 'middenvelder' Ramos

23 april 2015, 08:05

Ondanks de absentie van een aantal sterkhouders wist Real Madrid woensdagavond door te stomen naar de halve finale van de Champions League. De Koninklijke won in het eigen Estadio Santiago Bernabéu met 1-0 van Atlético Madrid, dat in de heenwedstrijd op 0-0 gehouden was. Coach Carlo Ancelotti is dolgelukkig met de uitslag, die tot stand kwam dankzij een late treffer van Javier Hernández.

Door de absentie van Luka Modric werd Sergio Ramos, normaliter een centrale verdediger, op het middenveld geposteerd. "Ik heb vertrouwen in hem, hij is daar van waarde met zijn lengte. Het garandeert dat we het minder moeilijk hebben bij standaardsituaties. Het is een besluit dat ik alleen voor de wedstrijd tegen Atlético heb gemaakt. Hij heeft zich opgeofferd voor het team", sprak Ancelotti na de wedstrijd tegen Spaanse media.

De Italiaanse tacticus is content met het optreden van zijn ploeg. "Het was een goede wedstrijd, de strategie pakte goed uit. We hadden geen haast om te scoren. We hadden het balbezit en de spelers vonden elkaar goed", aldus Ancelotti, die lovend was over de matchwinner. "We moeten Chicharito feliciteren. Het was een moeilijk jaar voor hem. Hij heeft niet veel gespeeld, maar heeft dit vanwege zijn werklust verdiend."

Real Madrid kan vrijdag in de loting voor de halve finale van de Champions League gekoppeld worden aan Bayern München, FC Barcelona en Juventus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen