Gudelj aanwezig bij Ajax-NAC: "Mijn vader had kaartjes"

22 april 2015, 11:45

Op de tribune van de Amsterdam ArenA zat zondag, bij de wedstrijd tegen NAC Breda, de beoogde nieuwe middenvelder van Ajax. Nemanja Gudelj was naar de hoofdstad gekomen om het eredivisieduel te bekijken, maar dat had volgens de Serviër niets te maken met zijn mogelijke overstap naar de club.

"Als ik met mijn hoofd bij Ajax zou zitten, was ik nooit naar De Arena gegaan. Mijn vader had kaartjes, NAC is mijn oude club en Amsterdam dichtbij. Mijn broertje ging ook mee, dus we wilden gewoon een leuke wedstrijd zien", zegt Gudelj in Voetbal International over zijn opmerkelijke bezoek.

"Natuurlijk wist ik dat de verhalen zouden komen zodra ik gespot werd. Zit ik niet mee. Ik heb steeds gezegd dat ik pas na het seizoen over mijn toekomst ga nadenken. Dan zie ik wel met welke clubs ik ga praten. Tot dat moment hou ik me alleen met AZ bezig. Zo zit ik in elkaar. Ik denk dat je dat aan mijn prestaties op het veld kunt zien."

Volgens De Telegraaf is Gudelj al rond met Ajax, dat een gelimiteerde transfersom van zo'n zes miljoen euro betaalt aan AZ. Afgelopen weekend scoorde de middenvelder nog twee keer tegen ADO (3-1).

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen