Zeman vijf duels na terugkeer weer weg bij Cagliari

Zeman vijf duels na terugkeer weer weg bij Cagliari

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

21 april 2015 – Trainer Zdenek Zeman heeft zijn ontslag ingediend bij Cagliari. De clubleiding van de Sardiniërs heeft het besluit van de coach kenbaar gemaakt via de officiële kanalen. De tacticus vertrekt vanwege de teleurstellende resultaten van de Italiaanse club

De gang van zaken op Sardinië is opmerkelijk te noemen. De 67-jarige Zeman werd al ontslagen in december, toen Gianfranco Zola hem opvolgde op Sant'Elia. Op 9 maart keerde de voormalig trainer van AS Roma echter terug bij de club.

Sinds zijn terugkeer was Zeman niet in staat om de prestaties te laten verbeteren. In de vijf wedstrijden sinds zijn terugkeer slaagde Cagliari er niet om te winnen. Er werd vier keer verloren en één keer gelijkgespeeld door de huidige nummer negentien van de Serie A.

Beloftencoach Vittorio Pusceddu is de favoriet om Zeman te vervangen. Waarschijnlijk wordt oud-speler David Suazo zijn assistent.

Reacties

gerelateerd