KNVB legt voorstellen op de mat bij Swerts en Sainsbury

KNVB legt voorstellen op de mat bij Swerts en Sainsbury

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

20 april 2015 – De kortstondige invalbeurt van Gill Swerts heeft hem waarschijnlijk een schorsing van twee wedstrijden opgeleverd. Hij stond slechts honderd seconden binnen de lijnen in de uitwedstrijd tegen Ajax (0-0) van afgelopen zondag, maar liep toen al tegen een rode kaart aan. De aanklager betaald voetbal van de KNVB heeft hem een schikkingsvoorstel van drie duels (waarvan één voorwaardelijk) schorsing gestuurd.

De Belgische verdediger van NAC kreeg vlak nadat hij binnen de lijnen was gekomen al de rode kaart, na een onbesuisde tackle op Thulani Serero. Swerts heeft tot maandagmidag 16.00 uur de tijd om op het schikkingsvoorstel te reageren. Gaat hij akkoord, dan kan hij dit seizoen nog maar één keer in actie komen.

Trent Sainsbury kreeg afgelopen zondag een rode kaart bij PEC Zwolle, in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo (2-0). Hoewel veel mensen hun vraagtekens plaatsen bij de rode prent, wil de aanklager hem voor één wedstrijd schorsen.

Reacties

gerelateerd