FC Oss houdt 'sterkhouders' Pique en Ket aan boord

20 april 2015, 14:16

Lorenzo Piqué en Jeffrey Ket maken volgend seizoen ook deel uit van de gelederen van FC Oss. De twee spelers hebben een nieuw contract getekend bij de Jupiler League-club. Dat maakt de winnaar van de derde periode via de officiële clubwebsite bekend.

De 24-jarige Pique gaat voor zijn vierde seizoen in Oss, waarvoor hij in totaal tot 75 wedstrijden (drie goals) kwam. "Dit nieuwe contract betekent dat de club vertrouwen in me heeft. Ze weten bovendien heel goed wat ze aan me hebben, ik zie mijn toekomst hier positief in", aldus Pique. De 21-jarige Ket is bezig aan zijn eerste seizoen bij Oss. "Deze club biedt mij de perfecte omgeving om mezelf te ontwikkelen", aldus de jonge verdediger.

"Voor beide spelers geldt dat ze momenteel niet in de basis spelen. Toch zien we ze als belangrijke sterkhouders van de selectie", reageert Oss-directeur Peter Bijvelds op de contractverlengingen. "Lorenzo bewijst al lang over een geweldig karakter te beschikken en ontwikkelt zich door zijn gedrevenheid  snel. Van Jeffrey zien we de enorme potentie, hij krijgt volop de kans om dat te bewijzen. Hij moet die laatste stap zelf zetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen