'Twee landgenoten van Guardado op verlanglijstje PSV'

20 april 2015, 09:21

Andrés Guardado was dit seizoen één van de drijvende krachten achter het succes van PSV, dat zich sinds zaterdagavond officieel kampioen van Nederland mag worden. De Eindhovenaren wisten een belangrijke slag te slaan op de transfermarkt, door de Mexicaanse huurling voor drie jaar vast te leggen. Mogelijk verwelkomt hij één of twee landgenoten in het Philips Stadion.

Voor PSV is het contracteren van Guardado uiteraard heel belangrijk voor de prestaties binnen de lijnen, maar de steunpilaar kan ook andere interessante spelers over de streep trekken. Volgens De Telegraaf staan de Mexicanen Jesús Corona (FC Twente) en Diego Reyes (FC Porto) namelijk hoog op het verlanglijstje bij de kersverse landskampioen.

Corona (22) staat sinds augustus 2013 onder contract bij het geplaagde Twente, dat hem overnam van CF Monterrey. Reyes, eveneens 22 jaar oud, maakte in 2013 de transfer van Club America naar Porto. In de Portugese havenstad komt de verdediger echter weinig aan bod, waardoor een overstap naar PSV tot de mogelijkheden behoort.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen