Schreuder: "Als je niet scoort, verdien je het niet te winnen"

19 april 2015, 21:34

FC Twente ging zondag met 1-0 onderuit in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht, maar dat was volgens coach van de Tukkers Alfred Schreuder niet nodig geweest. De oefenmeester is namelijk van mening dat zijn elftal voldoende kansen heeft gekregen in de Galgenwaard.

"Uiteindelijk gaat het om scoren. Hoe gek het ook klinkt, na een 1-0 nederlaag, en misschien moet je het dan niet zeggen, maar ik zeg het toch: ik heb vandaag goede dingen gezien. Hetgeen we vooraf hadden afgesproken, heeft de ploeg goed gedaan", zegt Schreuder op de clubwebsite.

"We kregen vandaag veel mogelijkheden om te scoren, maar komen toch met 1-0 achter. Daarna hadden we het even moeilijk, maar hebben we ons herpakt en zijn we weer vol voor de 1-1 gegaan. Als je kijkt hoe we tot de laatste minuten over het veld sprinten om toch te proberen de 1-1 te maken, weet je dat de ploeg er alles aan gedaan heeft. Natuurlijk ben je kritisch en hebben we in de rust aangegeven dat het soms te slordig was."

"Ik denk dat we vandaag een wedstrijd gespeeld hebben die de spelers niet vaak zullen spelen, dat we zeker een punt aan de wedstrijd over hadden moeten houden of misschien wel hadden moeten winnen. Maar zo hard is de voetballerij, wanneer je niet scoort verdien je het niet te winnen", aldus Schreuder.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen