Seuntjens: "Ik kan wel door de grond zakken"

Seuntjens: "Ik kan wel door de grond zakken"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

19 april 2015 – Mats Seuntjens kreeg zondag een dot van een kans om NAC Breda de winst te bezorgen in de uitwedstrijd tegen Ajax, maar hij miste. Mede daardoor bleef het 0-0 in de Amsterdam ArenA. Na afloop baalde de spits nog flink van zijn misser.

"Een diepe zucht en een dot van een kans. Als ik die bal raak, dan gaan we met drie punten weg uit de ArenA. Dit is een makkie. Ik loop mee en wacht tot hij hem aflegt. Deze moet tegen de touwen aan, ik kan wel door de grond zakken. Heracles loopt twee punten uit, we moeten door. De drie punten blijven in Breda", aldus Seuntjens op de clubwebsite. Volgende week speelt NAC thuis tegen Heracles, cruciaal in de strijd om de nacompetitie te ontlopen.

Eric Hellemons was eindverantwoordelijke bij NAC tegen Ajax vanwege de schorsing van Robert Maaskant, die vorige week tegen FC Dordrecht de dug-out kapotsloeg. "Jelle (ten Rouwelaar, red.) laat zien dat hij zijn niveau te pakken heeft. Drie keer heeft hij ons behoed voor een tegendoelpunt. Daarnaast heb je de kans van Mats en nog twee andere momenten in de omschakeling. Het had alle kanten op kunnen gaan. Volgende week volgt een finale tegen Heracles. De kansen hebben we, die moeten gemaakt worden. Het geloof is er", reageert Hellemons.

Reacties

gerelateerd