Mourinho wint kraker met Chelsea: "We zijn er bijna"

19 april 2015, 12:30

Chelsea wist zaterdag een belangrijke slag te slaan in de titelstrijd in de Premier League. De Londenaren wonnen de kraker tegen Manchester United met 1-0 en lijken de landstitel daardoor niet meer te kunnen ontgaan. The Blues staan, zes speelronden voor het einde van het seizoen, maar liefst tien punten los. Arsenal staat op tien punten, Manchester United (één wedstrijd meer gespeeld) heeft een achterstand van elf punten.

José Mourinho beseft dat het eigenlijk niet meer mis kan gaan. "We zijn er bijna", zegt de manager van Chelsea, die kampioen zal zijn als de volgende twee wedstrijden (tegen Arsenal en Leicester City) gewonnen worden. "Maar bijna bestaat niet in het voetbal. We hebben nog acht punten nodig om kampioen te worden. Het is wiskunde. We spelen nog zes duels: drie keer thuis, drie keer uit. Alle wedstrijden zijn lastig, alle teams hebben de punten hard nodig. Onze situatie is wel heel goed", aldus Mourinho.

Man United had het betere van het spel op Stamford Bridge, maar Chelsea won dus met 1-0. "De wedstrijd verliep precies zoals we wilden", stelt Mourinho. "Het enige wat we niet konden was de wedstrijd in het slot gooiden. Maar we hebben hun beste spelers niet in het spel laten komen. Niemand heeft ze gezien, ze zaten bij ons in de zak", besluit de Portugese oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen