Eloy Room tekent nieuw driejarig contract bij Vitesse

19 april 2015, 10:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Contractnieuws uit Arnhem. Eloy Room heeft zijn aflopende contract bij Vitesse verlengd. De 26-jarige doelman heeft met de clubleiding overeenstemming bereikt over een nieuwe driejarige verbintenis in de Gelredome. Dat meldt de Gelderse club via de officiële kanalen.

Room is dit seizoen uitgegroeid tot eerste doelman in Arnhem. Hij kreeg de voorkeur boven Piet Velthuizen en kwam tot twintig optredens onder de lat bij Vitesse, waar hij al sinds 2002 speelt. Vorig seizoen werd hij een half jaar verhuurt aan Go Ahead Eagles. Naast het langer vastleggen van de sluitpost verzekerde Vitesse zich voor het komende seizoen ook al van de diensten van aanwinsten Maikel van der Werff, Sheran Yeini en Milot Rashica.

"Ik ben blij dat we eruit zijn gekomen", reageert Room op zijn nieuwe contract. "Bij Vitesse heb ik het enorm naar mijn zin en wil ik mij doorontwikkelen. Uit het driejarig contract spreekt vertrouwen en waardering. Het nieuwe contract heb ik dankzij hard werken, geduld en het grijpen van mijn kansen afgedwongen. Ik blijf me nu eerst volledig focussen op het slot van de competitie. We willen de sterke serie zo lang mogelijk doorzetten", stelt de goalie van Vitesse.

Technisch directeur Mo Allach vindt dat Room het verdiend heeft: "Wij zijn erg blij met de contractverlenging van Room die hij op basis van zijn prestaties helemaal zelf heeft afgedwongen. Hiermee bouwen wij verder aan de continuïteit van onze selectie. Room is een speler die door de club zelf is opgeleid en zijn blij dat hij zich herkent in de toekomstvisie van de club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen