Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

AZ laat ogen vallen op Van Aken: "Hij is een goede speler"

AZ laat ogen vallen op Van Aken: "Hij is een goede speler"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

18 april 2015 – AZ neemt na dit seizoen afscheid van Wesley Hoedt, die naar Lazio Roma vertrekt. In de zoektocht naar een vervanger van de centrale verdediger zijn de Alkmaarders uitgekomen in Friesland. AZ ziet in Joost van Aken van sc Heerenveen de geschikte opvolger van Hoedt, zo bevestigt trainer John van den Brom tegenover RTV Noord-Holland.

De twintigjarige verdediger heeft bij Heerenveen nog een doorlopend contract. AZ zal dus een transfersom op tafel moeten leggen om Van Aken los te weken. "Hij is een goede speler. Een jonge talentvolle linker centrale verdediger. Het is bekend dat wij voor die plek naar iemand op zoek zijn. Het is logisch dat zijn naam dan voorbij komt en hij bij ons op de lijst staat. Niets meer en niets minder, maar ik zou hem er graag bij hebben, ja", is Van den Brom duidelijk.

Overigens verwacht de coach van de nummer vijf van de Eredivisie volgende week duidelijkheid over de toekomst van Simon Poulsen. "Er staat komende week een afspraak tussen zijn management en de club. Dat het lang duurt, heeft te maken met dat er agenda's op elkaar moeten worden afgestemd. Maar als je aangeeft dat je graag door wilt met elkaar dan geeft dat een speler vertrouwen en rust. Uiteindelijk moet je er zakelijk wel nog uitkomen, maar ik heb van Simon niks gehoord dat er kapers op de kust zouden zijn."

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd