Frankfurt en Gladbach schieten weinig op met gelijkspel

17 april 2015, 22:48

In de Bundesliga zijn Eintracht Frankfurt en Borussia Mönchengladbach vrijdagavond niet tot scoren gekomen. Door de remise in de Commerzbank-Arena moet Gladbach vrezen dat Bayer Leverkusen dit weekend plaats drie overneemt op de ranglijst. In dat geval moet BMG zich tevreden stellen met een plaats die recht geeft op voorronde Champions League, in plaats van rechtstreekse plaatsing. Frankfurt zag de kansen op een ticket voor de Europa League verkleind worden.

Frankfurt moest het zonder Alexander Meier stellen en het gemis van de spits liet zich voelen. De 32-jarige aanvaller is met negentien doelpunten de topscorer van de hoogste Duitse liga, maar moest door een knieblessure een streep zetten door het restant van het seizoen. De thuisploeg creëerde genoeg tegen Gladbach, maar wist het net niet te vinden.

Bij Gladbach stond Roel Brouwers in de basisopstelling, de Nederlander stond de hele wedstrijd in het hart van defensie. Oud-Vitessenaar Lucias Piazon viel tien minuten voor tijd in bij Frankfurt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen