Stegeman: "PEC één van de betere ploegen in de Eredivisie"

17 april 2015, 20:54

Heracles Almelo bevindt zich momenteel in de veilige haven, maar kan zich geen enkele misstap veroorloven. De Heraclieden zijn de nummer vijftien van de Eredivisie, met één puntje voorsprong op NAC Breda. De Almeloërs spelen komende zondag in het eigen Polman Stadion tegen PEC Zwolle. Een pittig potje, weet trainer John Stegeman.

"Ik heb PEC Zwolle vorige week bij FC Twente gezien", doelt Stegeman op de halve finale van de beker, die de Zwollenaren na strafschoppen wonnen. De coach van Heracles is zeer positief over de tegenstander van zondag. "Ik vind het één van de beter voetballende ploegen in de Eredivisie. Het is heel helder hoe ze willen voetballen. Ze zullen er alles aan doen om in de juiste vorm te raken voor de bekerfinale."

Stegeman kan tegen PEC Zwolle niet beschikken over Jeroen Veldmate (hamstring), Rick Hemmink (hoofd), Mark Engberink (enkel) en Bart Schenkeveld (nog niet wedstrijdfit). Zonder het kwartet wil Heracles broodnodige punten sprokkelen. "Wij moeten zelf onze wedstrijden proberen te winnen, we hebben geen invloed op de ploegen om ons heen", stelt Stegeman, die goede ontwikkelingen ziet bij Heracles. "Ik vind dat een aantal spelers zich goed manifesteert. Joey Pelupessy viel goed in en Mike te Wierik en Dario Vujicevic hebben het samen prima gedaan achterin."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen