Schreuder predikt rust: "Focus op het voetbal"

17 april 2015, 14:45

Het zijn barre tijden voor FC Twente en coach Alfred Schreuder. De club gaat gebukt onder grote financiële problemen en alsof dat niet genoeg is, lieten de fans deze week weten het vertrouwen in de technische staf kwijt te zijn. Niet bepaald een oase van rust dus, in aanloop naar de uitwedstrijd tegen FC Utrecht.

Schreuder probeert met zijn selectie, voor zover dat mogelijk is, zo min mogelijk met alle onrust bezig te zijn. "We moeten ons focussen op de zaken waar we direct invloed op hebben en dat is het voetbal. Er gebeurt veel rondom de club en wij moeten ons richten op datgene wat we zelf in de hand hebben. Dat hebben de jongens afgelopen zondag, na een zware week, ook gedaan tegen Go Ahead en dat moeten we tegen Utrecht weer doen", zegt hij op de clubsite. "FC Utrecht is altijd een pittige tegenstander, zeker wanneer ze thuis spelen."

Goed nieuws voor Twente en Schreuder is dat Jesús Corona in de Galgenwaard weer mee kan doen. "Jesús heeft vanmorgen weer met ons meegetraind en normaal gesproken kan hij er zondag weer bij zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen