'Feyenoord overweegt keeper Mulder te behouden'

15 april 2015, 13:15

Als hij dat wil, kan Erwin Mulder ook volgend seizoen Feyenoorder zijn. De doelman is sinds eind augustus tweede keus achter Kenneth Vermeer en kan in de zomer transfervrij vertrekken, maar volgens RTV Rijnmond gaat Feyenoord een poging wagen om hem als tweede doelman aan boord te houden.

Feyenoord wil ook volgend seizoen een goede tweede keeper hebben. Warner Hahn komt hiervoor in aanmerking, maar voor zijn ontwikkeling zou het goed zijn om nog een jaar op huurbasis bij PEC Zwolle te blijven. Om die reden overweegt Feyenoord om door te gaan met Mulder, al is de vraag of de 26-jarige keeper zelf een langer verblijf op de Rotterdamse reservebank ziet zitten. Een derde keeper heeft Feyenoord al gevonden voor het seizoen 2015/2016, dat wordt Kamil Miazek. Hij speelt dit seizoen in de A1 van de club.

Volgens de regionale omroep begint Bilal Basacikoglu het nieuwe seizoen gewoon bij Feyenoord. Mocht in de loop van de voorbereiding duidelijk worden dat de jonge vleugelspeler weinig uitzicht heeft op speeltijd onder de nieuwe hoofdcoach Giovanni van Bronckhorst, mag hij mogelijk op huurbasis vertrekken. Feyenoord nam de 20-jarige Basacikoglu afgelopen zomer voor een miljoenenbedrag over van sc Heerenveen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen