Godin: "Ik was geschokt door de elleboogstoot van Ramos"

15 april 2015, 09:50

De verdedigers van Real Madrid hadden het dinsdag in de eerste ontmoeting met Atlético Madrid in de kwartfinale van de Champions League gemunt op Mario Mandzukic. De Kroatische spits kreeg van Dani Carvajal een stomp in de ribben en werd mogelijk zelfs gebeten door hem. Daarnaast ontving Mandzukic een rake elleboogstoot van Sergio Ramos.

"Ik was geschokt door die elleboogstoot van Ramos, maar dat gebeurt nou eenmaal in een wedstrijd. Het is aan de scheidsrechter om te bepalen wat een overtreding is en of het een gele kaart waard is", zei Atlético-verdediger Diego Godin na afloop tegen AS. Real-back Marcelo kreeg geel en ontbreekt daardoor volgende week in de return.

"Elke speler met kwaliteit die niet beschikbaar is bij Real is goed voor ons, maar we kijken vooral naar onszelf. We gaan ervoor vechten om de halve finale te bereiken", vervolgde Godin. "Het is goed dat, wanneer je niet wint, je geen tegengoal krijgt. We hebben vijftig procent kans om verder te bekeren. Het zal in hun stadion heel zwaar worden, maar we zullen er nederig voor werken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen